Bewonderen

Alle artikelen die op deze pagina aangeboden worden zijn uniek. Er bestaat er maar 1 van op de hele wereld. De schilderijen zijn met verschillende materialen gemaakt en hebben verschillende afmetingen. Lees daarom de informatie bij het product goed door. 

Koop je een schilderij dan kan je dit ophalen in Schiedam of wij brengen het thuis als je in de buurt woont. Woon je wat verder  weg dan kunnen we het naar jou toesturen. Je betaalt dan verzendkosten. Sommige schilderijen hangen in het atelier van A Work Of Art of staan netjes opgeborgen te wachten tot zij een plekje krijgen aan de muur van een bewonderaar. Er zijn ook schilderijen die op het moment dat ze in de webwinkel staan nog geexposeerd worden op een andere locatie. Wil je het schilderij dat je mooi vindt eerst komen bekijken neem dan even contact met ons op om een passende afspraak te maken. Dit kan door te mailen naar mkranenborg@outlook.com

De sieraden die op deze pagina aangeboden worden zijn door ons voorzien van liquid-art. De meeste sieraden zelf zijn kant en klaar ingekocht, waarna wij de liquid-art hebben toegevoegd, maar er zijn sieraden bij die volledig met de hand gemaakt zijn door ons. Wij adviseren om niet met de sieraden te douchen of te slapen. Omdat de liquid-art met de hand gemaakt wordt is het niet mogelijk om achteraf sieraden in dezelfde kleur bij te bestellen.  Om alle sieraden uniek te houden worden de kleurcombinaties die wij gebruiken, niet genoteerd door ons.

 

Voor al het Lekkers  dat De Buurtvrouw voor je gemaakt heeft druk hier

Voor al  het Leuks dat je bij De Buurtvrouw kan vinden klik hier

Voor al het Beleven  van de creatieve workshops van A Work Of Art druk hier

Voor alle toffe producten van Koek en Loer druk hier

per pagina
Sorteer op
    17 - 17 van 17 resultaten
  • 1
  • 2
© 2020 - 2024 Driedubbeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel