Beleven

Teamuitje of vrijgezellenfeestje? Vier je jouw verjaardag of wil je gewoon creatief borrelen met vrienden. Dat kan! Voor alle workshops geldt dat je zelf een datum en tijdstip aan mag geven. Vul dit in op het contactformulier bij de workshop van je keuze  en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. Let op! de actuele prijzen van de workshops staan aangegeven bij de info van de workshop.

Ben je alleen of samen en wil je ook graag meedoen aan een workshop? Er zijn regelmatig momenten waarop een workshop wordt georganiseerd waarbij iedereen aan kan sluiten. Deze workshops worden vaak op de sociale media aangekondigd en op de website, www.aworkofart.net, bij de agenda. Inschrijven kan door te mailen of op de link te klikken van de betreffende workshop in de agenda. 

Workshops kunnen gepland worden van maandag tot en met zondag.  Een workshop voor een groep kan geboekt worden vanaf 4 personen tot maximaal 24 personen. 

Ben jij net zo enthousiast als wij of wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden? Klik dan op de workshop van jouw keuze onderaan deze pagina en vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

rtvrouw.

Laat jouw mailadres zeker achter, want ik neem altijd contact met je op om de details te bevestigen. 

Voor een workshop of gratis informatie  hoeft je natuurlijk GEEN verzendkosten te betalen. Als je een vinkje zet bij de optie "afhalen bij de buurtvrouw" dan worden deze kosten verrekend.

 

Voor al het Lekkers dat De Buurtvrouw voor je gemaakt heeft druk hier

Voor al  het Leuks dat De Buurtvrouw jouw te bieden heeft klik hier

Voor al het Bewonderen  dat je bij A Work Of Art kunt vinden druk hier

Voor alle toffe producten  van Koek en Loer druk hier

Sorteer op
© 2020 - 2024 Driedubbeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel