Beleven

Teamuitje of vrijgezellenfeestje? Vier je jouw verjaardag of wil je gewoon creatief borrelen met vrienden. Dat kan! Voor alle workshops geldt dat je zelf een datum en tijdstip aan mag geven. Vul dit in op het contactformulier bij de workshop van je keuze  en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. Let op! de actuele prijzen van de workshops staan aangegeven bij de info van de workshop.

Ben je alleen of samen en wil je ook graag meedoen aan een workshop? Er zijn regelmatig momenten waarop een workshop wordt georganiseerd waarbij iedereen aan kan sluiten. Deze workshops worden vaak op de sociale media aangekondigd en op de website, www.aworkofart.net, bij de agenda. Inschrijven kan door te mailen of op de link te klikken van de betreffende workshop in de agenda. 

Workshops kunnen gepland worden van maandag tot en met zondag.  Een workshop voor een groep kan geboekt worden vanaf 4 personen tot maximaal 30 personen. 

In samenwerking met de Buurtvrouw verzorgt A Work Of Art ook super gezellige en creatieve dagjes/avondjes uit voor verschillende gelegenheden. Een creatieve workshop in combinatie met een high-tea, high-wine of pizza's bakken (minimaal 4 pers.). Locatie:  Trimpad 32, 3135 GA Vlaardingen.  Bij arrangementen lees je meer over de mogelijkheden.

Ben jij net zo enthousiast als wij of wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden? Klik dan op de workshop van jouw keuze onderaan deze pagina en vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Arrangementen:

Wil je jouw workshop aankleden met een hapje en drankje? Ook dat is mogelijk!

Borrelarrangement: €18,= per persoon. Borrelgarnituur bestaand uit 6 hapjes en 2 drankjes naar keuze per persoon.

High-tea: €25,= per persoon, Diverse hartige en zoete lekkernijen incl. diverse smaken thee.

High-wine: €32,= per persoon. Hetzelfde als de high-tea, maar aangevuld met onze heerlijke huiswijn.

taartarrangement: €5,50 per persoon. Geniet van een stuk van onze heerlijke vers gebakken taart met koffie of thee.

Luncharrangement: €19,= per persoon. Huisgemaakte soep, scheurbrood, salade en een stuk heerlijke hartige taart of vegetarische wrap. 

De gerechten, hapjes en taarten worden gemaakt door Buurtvrouw.

Laat jouw mailadres zeker achter, want ik neem altijd contact met je op om de details te bevestigen. 

Voor een workshop of gratis informatie  hoeft je natuurlijk GEEN verzendkosten te betalen. Als je een vinkje zet bij de optie "afhalen bij de buurtvrouw" dan worden deze kosten verrekend.

 

Voor al het Lekkers dat De Buurtvrouw voor je gemaakt heeft druk hier

Voor al  het Leuks dat De Buurtvrouw jouw te bieden heeft klik hier

Voor al het Bewonderen  dat je bij A Work Of Art kunt vinden druk hier

Voor alle toffe producten  van Koek en Loer druk hier

Sorteer op
© 2020 - 2023 Driedubbeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel