Over ons

Buurtvrouw

Buurtvrouw is een unieke organisatie die leren, werken en ervaren voor jongeren met veel talent en een verstandelijke beperking combineert met positieve activiteiten in én voor de buurt. Zo bakken wij graag en goed, coekies uit ons hart en brengen we die vol liefde langs bij een buur die dit nodig heeft. Hier zijn we knalgoed in geworden. En daarom willen we jou óók de kans geven bij ons iets lekkers of leuks te bestellen. 
Enne...pssst...doordat jij iets bij ons koopt, veroorzaak je een leermoment voor onze jongeren, kunnen zij laten zien dat zij naast dat zij met coaching nog veel moeten leren of ervaren, óók veel talenten hebben...én zorg jij ervoor dat wij centen verdienen om onze activiteiten te kunnen organiseren. Das driedubbel dank je wel!

A Work Of Art

A Work Of Art heeft een creatief atelier in Vlaardingen. In dit atelier worden diverse workshops en lessen voor zowel volwassenen als kinderen gegeven. Iedereen is welkom, ervaren of beginner, groepen of individuen, jong, oud en alles er tussenin. 

De verschillende workshops zijn zeer geschikt als aan of invulling voor feestjes, teamuitjes, vrienden en familiedagen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes of gewoon lekker creatief bezig zijn.  Elke workshop is inclusief alle materialen, koffie of thee met iets lekkers. Adres van het atelier is: Trimpad 32 in Vlaardingen.

Kijk voor een volledig overzicht ook eens op de website: www.aworkofart.net.

U kunt uw vragen ook altijd mailen naar mkranenborg@outlook.com

 

Atelier Koek en Loer

Een eigenwijs atelier, met hergebruik van materiaal als leidraad, gevestigd in Schiedam West.

Alles is handmade & in vintage stijl.

© 2020 - 2024 Driedubbeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel