A Work of Art

heeft een creatief atelier in Vlaardingen. In dit atelier worden diverse workshops en lessen voor zowel volwassenen als kinderen gegeven. Iedereen is welkom, ervaren of beginner, groepen of individuen, jong, oud en alles er tussenin. 

De verschillende workshops zijn zeer geschikt als aan of invulling voor feestjes, teamuitjes, vrienden en familiedagen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes of gewoon lekker creatief bezig zijn.  Elke workshop is inclusief alle materialen, koffie of thee met iets lekkers. 

Adres van het atelier is: Trimpad 32 in Vlaardingen.

De lessen voor kinderen zijn op dinsdagmiddag (handvaardigheidsles) van 15.00 uur tot 16.30 uur, op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur en op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.30 uur.

De lessen voor volwassenen zijn op woensdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Voor een volledig overzicht kan je ook een bezoekje brengen op de website van A work Of Art.  www.workofart.net

Wil je een cadeaubon verzilveren? Op dit moment is dit alleen mogelijk als je het cadeau dat je in deze webwinkel hebt gekocht ophaalt bij De Buurtvrouw in Schiedam of inleverd bij de workshop van jouw keuze. Geef dan wel even aan bij de opmerkingen dat je een cadeaubon wilt verzilveren en voor welk bedrag.

    

Wil je alle workshops bekijken die wij aanbieden klik dan op ❤ Beleven

Wil je alle kunstwerken en kunst gerelateerde producten bekijken klik dan op ❤ Bewonderen 

© 2020 - 2023 Driedubbeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel