Informatie over kinderfeestjes in Vlaardingen

Vorige Artikel 2 van 13 Volgende
GRATIS

Vier jouw kinderfeestje met A Work Of Art! 

Wij hebben een prachtige locatie midden in een groen park in Vlaardingen. Bij mooi weer kunnen we zelfs buiten de workshop doen. Deze leuke locatie biedt ook veel mogelijkheden voor ouders om het feestje net iets leuker te maken door bijvoorbeeld een picknick te organiseren, een speurtocht of door leuke spelletjes te doen na of voor de creatieve workshop.

Ben je zelf niet zo van het organiseren dan hebben wij ook voldoende te bieden om van het feestje iets bijzonders te maken.

Wat is er allemaal mogelijk?

Schilderworkshop: We schilderen dan op canvasdoek met acrylverf. Als je iets naar beneden scrolt zie je foto's van de schilderijen waaruit je kan kiezen. Je kan de gemaakte schilderijen direct mee naar huis nemen. De schilderijen tekenen we stap voor stap. Je doet het helemaal zelf met een beetje hulp van mij.

Houten figuren: Je schildert en versiert een figuur van hout met de kleuren en materialen die jij wilt. Je kan kiezen uit diverse figuren. Dit kan ter plaatsen. De prijzen variëren van €10,= tot €12,50 per kind. Dit ligt aan de afmeting van het houten figuur. Zo is er bijvoorbeeld een kat, hond, dino, vlinder, uil, zeepaardje, zeemeermin, eenhoorn, brandweerauto en een raket. (Deze figuren kunnen verschillen door het aanbod van de leverancier, maar er zijn altijd voldoende figuren om uit te kiezen.) 

TIEDYE-feestje: D.M.V de tiedye techniek versier je 2 T-shirts. Er zijn diverse kleuren verf waar je uit kunt kiezen. Zo wordt elke T-shirt anders. Zo kan je ook uit diverse technieken kiezen. Elke techniek zorgt voor een nader patroon op je T-shirt. Nadat we het 2e T-shirt hebben geverfd en ingepakt, drinken we iets en eten we iets lekkers. dit is ook een leuk moment om eventueel de cadeautjes uit te pakken. na deze korte pauze gaan we met het 2e T-shirt aan de gang. hiervoor hebben we een donker T-shirt nodig. dit shirt verven we met tegen kleuren. Dit geeft weer een heel ander effect. Als je naar huis gaat neem je 2 pakketjes mee waarin je T-shirt zitten. Je kunt ze nog niet dragen, want eerst moet je thuis nog het een en ander doen. Je krijgt een instructie mee om de T-shirt thuis te behandelen zodat ze mooi blijven en je ze gewoon zo vaak kunt dragen en wassen als je zelf wilt. 

Bij dit feestje kan je kiezen uit het complete pakket, dit is inclusief 2 T-shirts per kind (een witte en een donkere) voor €27,50 per kind of je kan kiezen om zelf voor de T-shirts te zorgen. Je moet dan per kind een wit en een zwart shirt meebrengen. Je betaald dan €15,= per kind. 

Letter versieren: Je versiert de 1e letter van jouw naam. Eerst schilderen we hem met acrylverf in jouw favoriete kleur en daarna kan je hem versieren met diverse materialen variërend van glitters, stickers, steentjes, bloemen, veertjes enz.

Porseleinstippen: Je stipt met porseleinverf een patroontje op een beker of een boterhambordje . Nadat het porselein thuis in de oven afgebakken is kan je het gewoon gebruiken en zelf in de vaatwasser reinigen. We gebruiken speciale stippennen en sjablonen om jouw ontwerp zo mooi mogelijk te laten lukken.

Naast deze leuke workshops kan je het feestje aankleden met pizza's bakken. Je maakt allemaal je eigen pizza in een kleine oven. Heel gezellig met jouw groepje aan een tafel. Ook kan je kiezen voor een taart met siroop of andere drankjes. 

Bij elke feestje zijn alle materialen inclusief.

Prijzen:

Schilderen €12,50 per kind

porseleinstippen €12,50 per kind

Tiedye compleet (incl shirts) €27,50 per kind

 Tiedye exclusief de t-shirts €15,= per kind.

letter van je voornaam van papier-mache schilderen en versieren €10,= per kind

Liquid-art €12,50 per kind

 

figuur van hout schilderen

klein figuur-15cm €10,= per kind

middel figuur-25cm €12,50 per kind

 

taart met siroop v.a €5,50 per kind.

pizza bakken €12,50 per kind

 

Het minimale aantal kinderen is 6.

Een kinderfeestje waarin we alleen een creatieve workshop doen duurt 1,5 uur met het eten van een stukje taart en een glas siroop gaan we uit van 2 uur. Een kinderfeestje met een workshop en pizza's bakken duurt ongeveer 2,5 a 3 uur. De tijden zijn in overleg. Het kan op doordeweekse dagen na schooltijd of op zaterdag of zondag. Adres van het atelier is Trimpad 32 in Vlaardingen.

Als je jouw contactgegevens achterlaat dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Dit is volledig gratis en zonder verplichtingen. Je kan ook op de website van A work Of Art kijk voor meer info. www.aworkofart.net/kinderfeestjes.

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
kinderfeestje schilderworkshop € 12,50
kinderfeestje schilderen houten figuur klein € 10,00
kinderfeestje schilderen houten figuur middel € 12,50
kinderfeestje schilderen houten figuur goot € 17,50
kinderfeestje letter versieren € 10,00
kinderfeestje porseleinstippen € 12,50
kinderfeestje liquid-art € 12,50
© 2020 - 2023 Driedubbeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel