Informatie over kinderfeestjes

Artikel 1 van 10
GRATIS

Vier jouw kinderfeestje met A Work Of Art! 

Wij hebben een leuke locatie in Schiedam.

Wat is er allemaal mogelijk?

Schilderworkshop: We schilderen dan op canvasdoek met acrylverf. Als je iets naar beneden scrolt zie je foto's van de schilderijen waaruit je kan kiezen. Je kan de gemaakte schilderijen direct mee naar huis nemen. De schilderijen tekenen we stap voor stap. Je doet het helemaal zelf met een beetje hulp van mij.

Houten figuren: Je schildert en versiert een figuur van hout met de kleuren en materialen die jij wilt. Je kan kiezen uit diverse figuren. Dit kan ter plaatsen. Je kan kiezen uit heel veel figuren, er zijn bijvoorbeeld een kat, hond, dino, vlinder, uil, zeepaardje, zeemeermin, eenhoorn, brandweerauto en een raket. (Deze figuren kunnen verschillen door het aanbod van de leverancier, maar er zijn altijd voldoende figuren om uit te kiezen.) 

TIEDYE-feestje: D.M.V de tiedye techniek versier je 2 T-shirts. Er zijn diverse kleuren verf waar je uit kunt kiezen. Zo wordt elke T-shirt anders. Zo kan je ook uit diverse technieken kiezen. Elke techniek zorgt voor een ander patroon op je T-shirt. Nadat we het 2e T-shirt hebben geverfd en ingepakt, drinken we iets en eten we iets lekkers. Dit is ook een leuk moment om eventueel de cadeautjes uit te pakken. Na deze korte pauze gaan we met het 2e T-shirt aan de gang. Hiervoor hebben we een donker T-shirt nodig. Dit shirt verven we met tegen kleuren. Dit geeft weer een heel ander effect. Als je naar huis gaat neem je 2 pakketjes mee waarin je T-shirt zitten. Je kunt ze nog niet dragen, want eerst moet je thuis nog het een en ander doen. Je krijgt een instructie mee om de T-shirt thuis te behandelen zodat ze mooi blijven en je ze gewoon zo vaak kunt dragen en wassen als je zelf wilt. 

Letter versieren: Je versiert de 1e letter van jouw naam. Eerst schilderen we hem met acrylverf in jouw favoriete kleur en daarna kan je hem versieren met diverse materialen variërend van glitters, stickers, steentjes, bloemen, veertjes enz.

Porseleinstippen: Je stipt met porseleinverf een patroontje op een bordje. Nadat het porselein thuis in de oven afgebakken is kan je het gewoon gebruiken en zelf in de vaatwasser reinigen. We gebruiken speciale stippennen en sjablonen om jouw ontwerp zo mooi mogelijk te laten lukken.

Bij elke feestje zijn alle materialen inclusief.

Prijzen:

Schilderen €14,= per kind

porseleinstippen €14,= per kind

 Tiedye exclusief de t-shirts €14,= per kind.

letter van je voornaam van papier-mache schilderen en versieren €14,= per kind

Liquid-art €14,= per kind

​Figuur van hout schilderen €14,= per kind.

Pannenkoeken met feestelijke versiering €7,50 per kind.

Het minimale aantal kinderen is 6.

Een kinderfeestje waarin we alleen een creatieve workshop doen duurt 1,5 uur met het eten van een cupcake en een glas siroop gaan we uit van 2 uur. Een kinderfeestje met een workshop en pannenkoeken eten duurt ongeveer 2,5 uur. De tijden zijn in overleg. Het kan op doordeweekse dagen na schooltijd of op zaterdag of zondag. Adres van het atelier is van Beverenstraat 40 3117 KW Schiedam.

Als je jouw contactgegevens achterlaat dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Dit is volledig gratis en zonder verplichtingen. Je kan ook op de website van A work Of Art kijk voor meer info. www.aworkofart.net/kinderfeestjes.

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
kinderfeestje schilderworkshop € 12,50
kinderfeestje schilderen houten figuur klein € 10,00
kinderfeestje schilderen houten figuur middel € 12,50
kinderfeestje schilderen houten figuur goot € 17,50
kinderfeestje letter versieren € 10,00
kinderfeestje porseleinstippen € 12,50
kinderfeestje liquid-art € 12,50
© 2020 - 2024 Driedubbeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel