Informatie over schilderlessen voor volwassenen

Vorige Artikel 4 van 13 Volgende
GRATIS

SCHILDER EN TEKENLES: 

Deze lessen zijn voor mensen die graag willen oefenen met verschillende technieken en materialen. De lessen bestaat uit een serie van 15 lessen. Tijdens de lessen krijg je verschillende opdrachten. Of je een beginner bent of een gevorderde kunstenaar maakt niet uit. Je maakt jouw eigen werk en oefent met de opdrachten en materialen. We werken o.a. met olieverf, acrylverf, aquarel, pastelkrijt, houtskool, potlood enz. De lessen zijn inclusief de materialen, koffie of thee en een heerlijk leeg hoofd na afloop. Wil je meer weten over de start van een nieuwe serie mail dan even.

​Op dit moment zijn er lessen voor volwassenen op:

Woensdagavond 19:00 uur tot 21:00 uur

vrijdagmiddag 13:00 uur tot 15:00 uur

​Kosten: €165 voor 15 lessen.

Wil je liever privéles? Dat kan ook. kijk op www.aworkofart.net voor meer informatie of mail naar mkranenborg@outlook.com

​HANDVAARDIGHEIDSLESSEN:

Tijdens deze lessen leer je de basistechnieken van mozaïeken, kleien, papier-maché, mixed-media, hout branden etc etc. deze cursus bestaat uit 15 lessen. €165,= pp. incl. alle materialen. 

MINI CURSUS:

Lijkt het je leuk om eens een minicursus te komen doen? Dit kan al met een kleine groep van minimaal 4 tot maximaal 30 personen. Je maakt dan kennis met de basistechnieken van het schilderen. Mini cursus schilderen  5 lessen €80,= pp. datums en tijdstip zijn in overleg.

Er is ook een mini cursus handvaardigheid lessen, 5 lessen verschillende technieken zoals mozaïeken, kleien, mixed-media etc. €80,= pp.

 

Als je jouw mailadres achterlaat neem ik geheel vrijblijvend contact met je op.

© 2020 - 2023 Driedubbeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel